Apelul ministrului Adrian Câciu în contextul politic „AGITAT” / „Alții se concentrează pe calcule electorale”

Publicat: 11 10. 2024, 16:26
Actualizat: 11 10. 2024, 16:30
Sursa FOTO: Gov.ro

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europe, a subliniat vineri pe Facebook importanța stabilității economice ca prioritate pentru România, într-un context politic „agitat”. Ministrul a evidențiat progresele făcute de guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu în reducerea ratei inflației.

Conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), rata inflației a scăzut în septembrie la 4,6%, față de 5,1% în august, iar inflația alimentară a ajuns la 3,8%.

Aceste rezultate sunt rodul măsurilor inteligente luate de PSD pentru eliminarea speculei din comerțul cu alimente și din piața de energie. În timp ce alții se concentrează pe calcule electorale, PSD rămâne conectat la nevoile cetățenilor, a precizat Câciu.

Sursa: Facebook – Adrian Câciu

Social-democratul a subliniat angajamentul PSD de a menține stabilitatea economică în ciuda provocărilor politice din ultima perioadă.

Într-un context politic agitat, cu multe dispute între partide, PSD demonstrează că stabilitatea economică este prioritatea numărul unu pentru România (…) În timp ce alții se concentrează pe calcule electorale, PSD rămâne conectat la nevoile cetățenilor.

Câciu a încheiat mesajul cu un apel la unitate: „Haideți să ne unim forțele pentru un viitor mai bun!”

CITEȘTE ȘI:

Comisia Europeană ne cere REDUCEREA pragului de impozitare la microintreprinderi la 88.500 euro. ,,Trebuie o decizie politică”