Băsescu a făcut anunțul așteptat: Candidez!

Publicat: 09 10. 2016, 22:32

”Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida”, a afirmat fostul șef de stat la B1tv, spunând că mai așteaptă cercetarea sociologică care este în executare pentru a i se confirma că nu face rău PMP candidând.

”Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamă că înainte de a anunța public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific. Pe de altă parte, experiența pe care am acumulat-o experiența poate fi utilă României”, a declarat Traian Băsescu.

”Încă am energie”, a motivat el, adăugând că deși are o imagine erodată, posedă o experință ”uriașă” și un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali. Băsescu a admis că structurile PMP s-au îmbunătățit după fuziunea cu UNPR și a subliniat că alegerile din decembrie sunt despre lideri.

Cât despre candidatura Elenei Udrea, fostul șef de stat a replicat: ”Este o femeie singură care și-a găsit un refugiu în religie, dar categoric nu poți trăi doar din religie, trebuie să faci ceva activ”.

El le-a transmis liberalilor că nu au pierdut nimic nereușind să înregimenteze miniștri tehnocrați. ”Pe doamna Gorghiu a refuzat-o doamna de la Antena 1 (Simona Gherghe, n.r.), eu sper s-o refuze și Denise Rifai”, a adăugat Băsescu.