Băsescu: Nu e nicio deosebire între cum gândește Ponta și cum gândește Voiculescu

Publicat: 14 09. 2014, 09:39
Actualizat: 06 07. 2016, 06:27

Întrebat despre faptul că Radu Mazăre a înjurat procurorii la o reuniune PSD, șeful statului a comentat că primarul Constanței „atâta minte are”, însă observă că acest lucru este „o emblemă a PSD”.

„Chestiunile cu înjuratul de procurori sunt o emblemă a PSD. Radu Mazăre atâta minte are. Mai rău e că o masă de oameni aflată în fața lui aplaudă în loc să se ridice în picioare să-l de afară. E o caracteristică a PSD și activului său: ura împotriva statului, ura împotriva justiției. (…) Nu e nicio deosebire între cum gândește Ponta și cum gândește Voiculescu. Nu sunt deosebiri. Acesta e semnalul îngrozitor”, a spus Băsescu, adăugând că ținta lui Ponta este „să pună sub control justiția”. 

Nemulțumit de anchetele DNA, Radu Mazăre îi înjură pe procurori ca la ușa cortului și promite că, dacă nu iese Victor Ponta președinte, el „nu mai stă” ca să aibă dimineața și la prânz ședințe cu avocații.

„Poate să te ia cu mascații de la masă, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgență și timp de cinci luni de zile în dosarul meu să nu facă niciun act procurorii. Păi f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascați și ai zis că e urgență, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgență, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie!? De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care mai stă pe aici liberi, neliberi, să trăim într-o țară normală”, a spus Mazăre de la tribuna congresului PSD Constanța, care l-a desemnat în unanimitate pe Victor Ponta candidat al partidului la alegerile prezidențiale.