Bătălie pentru șefia PNL Cluj. Șeful CJ își dă demisia din toate funcțiile din partid

Publicat: 08 02. 2013, 15:58
Actualizat: 21 03. 2015, 05:34

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu, a demisionat din toate funcțiile din partid. Nemulțumit de relația cu liderii de la centru ai PNL, Uioreanu și-a prezentat demisia printr-o scrisoare în 10 puncte adresată președintelui partidului, Crin Antonescu. Printre reproșurile sale se umără „dezinteresul total al liderilor față de problemele filialei PNL Cluj”. Uioreanu rămâne simplu membru, păstrându-și astfel funcția de la Consiliul Județean.

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, vede în mutarea lui Horia Uioreanu mai mult un joc pentru putere în interiorul filialei.

„Este un lucru pe care l-a declarat vrea să fie președintele PNL Cluj, eu sunt președintele deocamdată. A declarat ieri în ședință publică la municipiu că vrea să fie președinte, să-mi ia locul. Bucureștiul ne-a felicitat pentru rezultate”, a explicat Nicoară pentru gândul. În opinia sa, Uioreanu ar face însă doar „reproșuri generale”.

„Mi-a reproșat că nu s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor. Nu-i adevărat. Am cele mai bune rezultate le alegerile locale și parlamentare. Spune că nu s-au respectat deciziile Delegației Permanente și că nu a fost chemat la ședințele organizației. L-am invitat prin SMS, nu e vina mea că n-a ajuns la ședință”, se justifică Nicoară.