Blaga, despre pedeliștii care au „jignit-o” pe Udrea: „Este un pic nepermis să jignești niște colegi pe care îi aplaudai ieri”

Publicat: 18 06. 2012, 15:18
Actualizat: 25 06. 2013, 16:36

Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, dacă în ședința PDL i-a luat apărarea Elenei Udrea și a răspuns „este un pic nepermis să jignești niște colegi pe care îi aplaudai ieri, mai ales când e vorba, totuși, de o doamnă”.

„Eu nu am discutat niciodată public și nu am relatat public discuții din interiorul partidul în cei 22 de ani și nu o să fac nici acum. Totuși, un lucru o să spun: este un pic nepermis să jignești niște colegi pe care îi aplaudai ieri, mai ales când e vorba, totuși, de o doamnă”, a spus Blaga.

Chestionat dacă în ședința de duminică a Colegiului Director a făcut-o mincinoasă pe Monica Macovei, el a evitat să dea un răspuns, arătând, totuși, că discuțiile din interior pot fi „mai aspre” uneori.

„Tocmai v-am răspuns la întrebare. Niciodată nu am comentat discuțiile din interior. Ele pot să fie și mai aspre uneori, dar important este ca, după ce deciziile au fost luate, ele să fie respectate de forul respectiv, deocamdată de Colegiul Director și o să vedem mâine ce va decide Consiliul Național de Coordonare”, a răspuns Vasile Blaga.