Blaga îl împinge de la spate pe demisionarul Flutur să candideze din nou

Publicat: 18 06. 2012, 16:18
Actualizat: 18 06. 2012, 17:05
Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că "foarte mulți" din conducerea demisionară a PDL ar trebui să candideze din nou, el dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur, care, în opinia sa, trebuie să facă parte din conducerea partidului.

Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că „foarte mulți” din conducerea demisionară a PDL ar trebui să candideze din nou, el dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur, care, în opinia sa, trebuie să facă parte din conducerea partidului.

Întrebat dacă, fiind o demisie colectivă în cazul PDL, consideră că unii membri din Biroul demisionar ar putea să mai candideze, el a răspuns: „Foarte mulți ar trebui să mai candideze”.

„Aici nu este vorba de unii colegi care au câștigat alegerile, dar și colegi care au pierdut alegerile, dar cu niște scoruri foaret ridicate”, a spus Blaga, dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur.

„N-a câștigat Consiliul Județean, aș spune eu, nu din motive imputabile lui, pentru că a schimbat efectiv fața Bucovinei. Un astfel de coleg trebuie să facă din conducerea partidului”,a apreciat Vasile Blaga.