Blaga: „Națiunea urmărește cu sufletul la gură un nou episod din telenovela Elodia guvernamentală, regizor Ponta, solist vedetă Dan Diaconescu”

Publicat: 11 12. 2012, 12:07
Actualizat: 06 02. 2019, 08:50

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că, în loc să se discute despre deschiderea noului an universitar, „națiunea urmărește cu sufletul la gură un nou episod din telenovela Elodia guvernamentală, regizor Ponta, solist vedetă Dan Diaconescu”.

Blaga a spus înainte de ședința BPN al PDL că USL, neavând nicio viziune despre guvernare, a inventat scandal după scandal și că la început a fost inventat „binomul Ponta-Antonescu” cu problema suspendării președintelui țării și pe urmă guvernanții au inventat „binomul Ponta-Diaconescu”.

„La început a fost binomul Ponta-Antonescu, cu suspendarea președintelui, a ieșit și băiatul din bătălia respectivă, pe urmă au inventat altceva ca să nu trebuiască să explice promisiunile electorale, au inventat binomul Ponta-Diaconescu, care, din păcate, face foarte rău domnului Ponta, dar face foarte mult rău românilor și salariaților Oltchim”, a spus Blaga.

În opinia lui Blaga, de fiecare dată când e pus în dificultate, „Victor Ponta inventează câte un scandal” și a dat ca exemplu ultima ședință a CSAT, când premierul „a găsit un motiv” să părăsească ședința unde urma să fie aprobată achiziționarea avioanelor multirol.

„Acest om care minte și când respiră și, spunea Ungureanu Traian că respiră prea des în ultimul timp, a inventat și acest scandal”, a mai spus Blaga.