Boc, despre noua conducere a PDL: „Această propunere este una benefică și sănătoasă pentru partid”

Publicat: 19 06. 2012, 13:46
Actualizat: 19 06. 2012, 13:46

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a declarat, la sfârșitul Consiliului Național de Coordonare, că alegerile în cadrul partidului vor avea loc pe 30 iunie, dată la care i se va încheie și mandatul actual. El a mai spus  că noua conducere va avea o misiune grea, dar schimbarea făcută este una „benefică și sănătoasă”.

„Viitoarea conducere a PDL are șansa să sancționeze derapajele actualei puteri, care se produc zi de zi; să fructifice faptul că PDL a plătit prețul politic prin adoptarea de măsuri grele și să obțină rezultate bune la alegerile parlamentare. Această propunere este una benefică și sănătoasă pentru partid. Viitorul birou Permanent Național, împreună cu președintele, trebuie să facă o analiză la sânge a rezultatelor din filiale”, a mai spus Boc.

De asemenea, fostul premier a făcut un apel către toți membrii PDL, sugerând că nu ar trebui să plece din partid. „Avem nevoie în acest moment și de cei care au obținut rezultate bune și de cei care nu au candidat, dar reprezintă voci autorizate în PDL, avem nevoie de toți pentru a putea să reprezentăm alternativa reală la alegerile parlamentare. PDL nu are voie să piardă valorile pe care le are și să aducă tot ce e bun pentru dreapta românească”, a precizat Emil Boc, adăugând că la ședințele PDL colegii nu i-au reproșat nimic.