Brânză: Cei trei lideri ai ARD și-au dat acordul pentru candidatura mea

Publicat: 25 10. 2012, 21:03
Actualizat: 28 09. 2018, 08:49

Deputatul PDL William Brânză, care primise aviz negativ din partea Comisiei de etică a ARD pentru a candida la alegerile parlamentare pe diasporă, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că cei trei lideri ai ARD și-au dat acordul pentru candidatura sa.

„Listele pe diasporă s-au depus de două zile și sunt semnate de toți cei trei copreședinți ai ARD, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu și Aurelian Pavelescu. Eu reprezint Colegiul 1 Diaspora, în care sunt deputat și candidez pentru un nou mandat de deputat, iar Viorel Badea candidează pentru un mandat la Senat”, a precizat Brânză.

El a arătat că după ce copreședinții ARD au semnat listele pentru diaspora, el a aflat de punctul de vedere al Comsiei de etică.

Comisia de etică a ARD condusă de Monica Macovei a dat joi publicității un comunicat în care preciza că 36 de candidați printre care William Brânză și Viorel Badea reprezentând Diaspora au primit aviz negativ. De asemenea în comunicat se arăta că „soarta celor cu aviz negativ este în mâna copreședinților ARD”.