Calendarul impus de Victor Ponta celor din USL: Nu vă faceți program de Crăciun, poate doar de Revelion

Publicat: 24 09. 2012, 13:17
Actualizat: 30 07. 2014, 01:20

Premierul Victor Ponta le-a transmis colegilor din PSD calendarul pentru următoarele trei luni, avertizându-i că nu este timp de odihnă.

Prima mare acțiune pregătită la nivelul USL va avea loc în jurul datei de 15 octombrie, când într-un mare show cu participarea unor lideri europeni din familia socialiștilor și a liberalilor, vor fi prezentați candidații pentru parlamentare.

Pentru luna noiembrie, Ponta le-a cerut colegilor să fie pregătiți de campania pentru alegerile parlamentare programate pentru 9 decembrie. Încrezător în șansele USL de a câștiga alegerile parlamentare, președintele PSD, Victor Ponta, a definit calendarul și pentru luna decembrie.

„Până pe 15-20 decembrie prezentăm noua structură a Guvernului și, din păcate pentru parlamentari, probabil că în perioada Crăciunului, va trebuie să votăm bugetul. Spuneți-le tuturor candidaților să nu-și facă program decât eventual pentru Revelion. În luna decembrie, imediat după alegeri, nu o să fie timp de odihnă, trebuie să adoptăm bugetul de stat”, a încheiat Ponta prezentarea calendarului pentru următoarele trei luni.