Cartea „În slujba țării” a lui Nicolae Ciucă, inclusă în CATALOGUL Bibliotecii Naționale. Este încadrată la „literatură română”

Publicat: 27 08. 2024, 11:56
Actualizat: 27 08. 2024, 13:02

După luni de controverse, cartea „În slujba țării”, semnată de Nicolae Ciucă, a fost inclusă în catalogul cărților în curs de apariție al Bibliotecii Naționale a României. Cartea a primit ISBN-ul 978-606-006-973-7 și va fi publicată de editura RAO Distribuție la începutul lunii septembrie.

În catalogul CIP al Bibliotecii Naționale, unde sunt incluse detaliile cărților în curs de apariție, este disponibilă prima filă a volumului, care prezintă titlul, numele autorului și numele editurii.

Deși „În slujba țării” este prima carte publicată de Nicolae Ciucă, numele său apare și în alte lucrări indexate de Biblioteca Națională, cum ar fi teza sa de doctorat, un articol științific și un proiect de cercetare. Toate acestea sunt clasificate sub codul CEZ 821.135.1, indicându-le drept parte din „literatura română”.

Gândul a scris pe 8 august că, până la acel moment, cărții lui Nicolae Ciucă nu i-a fost atribuit un cod ISBN (International Standard Book Number), care „facilitează promovarea cărților și a editorilor în cataloage și baze de date, referențiale ale domeniului editorial, la nivel național și internațional”.

Nicolae Ciucă: Este autobiografică, nu vreau să se aștepte cineva la un bestseller

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni, la Antena 3, despre cartea scrisă de el, care urmează să fie lansată la începutul lunii septembrie. Aceasta se va numi „În slujba țării” și este o carte autobiografică ce descrie parcursul politicianului de la copilărie, la liceul militar și în cariera profesională.

Nicolae Ciucă a dezvăluit că această carte prezintă povestea vieţii sale, dar are si un ultim capitol dedicat viziunii lui asupra României în următorii ani.

Cartea asta este autobiografică, nu vreau să se aștepte cineva la un bestseller. Este, așa cum v-am spus, o poveste a vieții mele și are ultimul capitol despre cum văd eu România în următorii ani, este un program stilizat, a afirmat Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a declarat că la începutul lunii septembrie va avea loc lansarea cărţii.

Cartea va fi lansată la începutul lunii septembrie, foarte curând. Vom face anunțul fără niciun fel de problemă, oficial. Cu transparență, am văzut și discuțiile legate de tot ceea ce a însemnat panotajul, a adăugat Nicolae Ciucă.

Cine i-a scris cartea lui Nicolae Ciucă?

Primii care au început să scrie la cartea „În slujba țării” ar fi fost niște consultanți politici din Cehia, încă de la începutul lunii mai, potrivit surselor Gândul.

Tot pe surse aflăm că liderul PNL ar fi fost nemulțumit de consultanții politici cehi, asta deoarece anumite paragrafe nu ar fi avut legătură cu realitatea, motiv pentru care de scrierea cărții lui Ciucă s-au ocupat consultanții de la AVANDOR.

La începutul acestei luni, site-ul de investigații Snoop.ro a dezvăluit că Nicolae Ciucă și-a promovat cartea pentru 2 milioane de euro, sumă ce va putea ajunge la 4 milioane de euro, prin panouri amplasate în toată țara.

Acestea sunt împărțite în 762 de afișaje: 400 de panouri, unele având mai multe fețe.

CITIȚI ȘI:

Avem dovada! Cartea lui Ciucă NU EXISTĂ! Pe ce a cheltuit PNL 2 mil. € + Cum l-a “acoperit” directorul Bibliotecii Naționale pe liderul liberal

Ce spun social-democrații despre panourile care promovează cartea Ostașului Ciucă, plătite cu milioane de euro din bani publici

Promovare RECORD: Iată cât a plătit Nicolae Ciucă pentru cartea sa, încercând să calce pe urmele lui Klaus Iohannis, care a publicat trei volume