Ce loc are Victor PONTA pe listele PSD pentru parlamentare / „Victor Ponta a pierdut niște ALEGERI, din cauza felului său de a fi”

Publicat: 01 10. 2024, 23:34

This browser does not support the video element.

O candidatură la parlamentare a lui Victor Ponta pe listele partidului pe care l-a condus, PSD, va fi decisă de către forul de conducere al partidului, spune Marcel Ciolacu.

Actualul șef al social-democraților afirmă, într-un interviu la Digi 24, că Victor Ponta este propunerea organizației din Dâmbovița.

E o propunere venită de la organizația de la Dâmbovița și vom vedea ce decizie vom lua în Biroul Permanent al partidului, transmite Ciolacu.

În susținerea fostului său șef pe linie de partid, Ciolacu spune că nu a fost un premier slab, însă a pierdut niște alegeri din cauza felului său de a fi, „mai arogant decât acceptă românii”.

Victor Ponta nu a fost un premier slab. Victor Ponta a pierdut niște alegeri, din punctul meu de vedere, din cauza imaturității politice pe care o avea în acel moment și a felului său de a fi, mai arogant decât acceptă români, spune șeful PSD.

Pe Ciolacu nu-l interesează declarațiile politice făcute de Ponta, ci dacă acesta a făcut de râs România. „Și n-a făcut-o”, completează Ciolacu.

La două luni de la preluarea mandatului de premier, Marcel Ciolacu l-a numit pe Victor Ponta consilier onorific în domeniul relațiilor economice internaționale, funcție neremunerată.

CITEȘTE ȘI: