Cine a luat AUR la alegerile europarlamentare. Terheș recunoaște, abil, ȚEAPA dată lui Simion

Publicat: 05 09. 2024, 00:44
Actualizat: 05 09. 2024, 01:08

This browser does not support the video element.

Cine pe cine. Terheș a ajuns în Parlamentul European, cu sprijinul dedicat de George Simion în numele AUR. Terheș a intrat în PE pe primul loc rezevat AUR. Apoi s-a dezis de suveraniștii creduli, AUR sau SUV. Acum, Terheș este implicat în sprintul spre Cotroceni pe culoarul Simion-Șoșoacă. Cu un pic de timp înainte, în emisiunea În opoziție, Simion recunoște cu o jumătate de gură că a fost fușărit, politic!

Așa cum v-am spus, acest Partidul Național Conservator Român, cât și Partidul Republican, împreună cu Partidul AUR, fiecare a strâns semnături pe, mă rog, pe structurile proprii pe care le-a avut, mai mari sau mai mici.

Bine, deci, am fost în stradă, am am colectat semnături la metrou, am fost în piețele din București, am fost în Cluj, am fost în Zalău, am fost în multe localități unde, împreună cu ceilalți colegi de pe listă, am colectat semnături de la oameni pe care i-am oprit pe sală, recunoaște suveranistul lustruit USA.

AUR dator la Terheș

AUR, cred că AUR poate să fie recunoscător, pentru că am mai fi candidat separat, astfel cum ne decisesem în martie să facem, am fi avut în Parlament cel puțin doi europarlamentari de la Partidul Național Conservator Român și AUR mai puțin, încheie candidatul la Cotroceni

Interviul integral AICI

În Opoziție cu Denise Rifai – Invitat: Cristian Terheș: „Sondajele mă dau la 3,5%” – YouTube

Citiți și: Cristian Terheș spulberă speculațiile despre presupusele conexiuni cu SERVICIILE secrete române sau cu CIA: „Niciuna. Sunt un om liber