Cine finanțează campania lui Mircea Geoană / „Este o întrebare tendențioasă. NU există nicio contribuție a domnului Mănescu”

Publicat: 03 10. 2024, 13:39
Actualizat: 03 10. 2024, 13:41

This browser does not support the video element.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale și fostul secretar adjunct al NATO, Mircea Geoană, a respins ferm, joi, orice speculație privind o eventuală finanțare a campaniei sale electorale din surse rusești.

Întrebat despre posibila implicare a soților Mănescu în colectarea de fonduri și dacă ar exista vreo legătură cu Federația Rusă, Geoană a calificat întrebarea drept „tendențioasă”.

Întrebarea dumneavoastră este tendențioasă, pentru că atunci când invocați finanțare pe filieră rusă, este o întrebare tendențioasă, a declarat fostul număr doi din NATO.

Mircea Geoană a subliniat că nu există nicio contribuție din partea domnului Mănescu la campania sa prezidențială, afirmând categoric că acest lucru este „extrem de clar și extrem de simplu”.

Nu există nicio contribuție a domnului Mănescu la la campania prezidențială și acest lucru este extrem de clar și extrem de simplu.

Geoană a subliniat că Federația Rusă are capacitatea de a crea aparențe care pot genera astfel de speculații, însă a asigurat că nu există nicio bază reală pentru astfel de acuzații.

Există un fel de capacitate a Federației Ruse să creeze aparențe care să conducă la comentarii de acest gen, a adăugat candidatul independent la alegerile prezidențiale din 2024.

O investigație realizată de rețeaua Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) a dezvăluit că Rareș Mănescu, fost primar al Sectorului 6 și coordonator al campaniei lui Mircea Geoană, este partener de afaceri cu Aleksei Kozlov, un om de afaceri rus implicat în activități de propagandă pro-Putin. (detalii AICI)

Sursa VIDEO: Mircea Geoană – Facebook

Sursa FOTO: Gândul

CITEȘTE ȘI:

Mircea Geoană NEAGĂ legăturile cu Rusia: ,,Acest tip de kompromat generat şi condus de la Moscova este o operaţiune de dezinformare”

Disidentul rus Mihail Hodorkovski CRITICĂ legăturile lui Mircea Geoană cu Rusia: Alegătorii români ar trebui să țină cont când vor vota, luna viitoare