Ciolacu, atac dur după conferința lui Iohannis: Trist președinte, jalnic profesor. Cum să spui că elevii se obişnuiesc repede cu ”lucrurile mai puţin plăcute”

Publicat: 09 09. 2020, 20:01
Actualizat: 09 09. 2020, 20:04

„Trist preşedinte, jalnic profesor!”, scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook, după conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis.

„Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranţă a şcolilor. Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzeşte, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinţi şi bunici care nu ştiu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie. Cum adică să spui că elevii se obişnuiesc repede cu

Liderul social-democrat îi aminteşte lui Iohannis că nu este preşedintele PNL, ci preşedintele tuturor românilor: „Să nu mai faceţi campanie deşănţată de la pupitrul prezidenţial, să renunţaţi la ameninţările la adresa opoziţiei şi să îmbrăcaţi haina de preşedinte, nu geaca galbenă? Curaj! Un prim pas ar fi susţinerea dublării alocaţiilor! Este legea pe care aţi promulgat-o acum câteva luni şi pe care o aşteaptă milioane de români! Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a le putea achiziţiona copiilor lor tabletele atât de necesare acum educaţiei! Tablete pe care, nici după luni de zile, Guvernul pe care îl apăraţi cu atâta ardoare nu a fost în stare să le asigure celor care vor începe luni şcoala on-line”.

 Klaus Iohannis, conferință de presă la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut astăzi, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă în care a vorbit despre începerea şcolii, despre rezolvarea tabletelor elevilor, festivităţile de deschidere a anului şcolar, dar și despre economia României, desfăşurarea alegerilor și nu numai.