CIOLACU, atac la USR / „O spun fără nicio reținere: nu sunt altceva decât niște IPOCRIȚI, niște mincinoși”

Publicat: 25 05. 2024, 17:04
Actualizat: 25 05. 2024, 17:25

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a lansat, sâmbătă, un atac la adresa celor din USR, despre care a spus că sunt niște ipocriți și mincinoși. 

Ciolacu acuză USR că a adus haos în România și au trimis la Comisia Europeană „tot felul de aberații”, pe care a trebuit să le renegocieze.

O spun fără nicio reținere: nu sunt altceva decât niște ipocriți, niște mincinoși care au condus România timp de 8 – 9 luni de zile, au adus un haos în România, au înaintat către Comisia Europeană tot felul de aberații, pe care la urmă a trebuit să le renegociem, nu au mărit nicio pensie, nu au mărit niciun salariu minim, nu au făcut absolut nimic, a spus premierul Ciolacu, la Lugoj.

Președintele PSD l-a luat în vizor și pe liderul USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, spunând că este „singurul ministru care nu are niciun kilometru dat în circulație”.

Eu vă spun sincer: nu doar că aș fi plecat acasă, dar aș fi ieșit din casă numai noaptea. Și în continuare au tupeul să vină și să ne dea lecții, a mai spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

CITEȘTE ȘI: