Ciolacu îi raspunde lui Ciucă: Nici el, nici Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie. Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii

Publicat: 24 09. 2024, 20:10
Actualizat: 24 09. 2024, 20:25
Premierul României, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat marți la afirmațiile liderului PNL, Nicolae Ciucă, care susține că o discuție despre un proiect de lege ce ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze independent la alegerile parlamentare a avut loc pe 3 aprilie. Ciolacu a negat categoric existența acestei întâlniri, precizând că nici Ciucă, nici Iohannis nu au fost în programul său în acea zi.

Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Premierul a postat programul său din 3 aprilie, când a avut, printre altele, o întrevedere cu omologul său maghiar, Viktor Orbán, două întâlniri la Palatul Victoria și o deplasare în județul Giurgiu.

Reacția președintelui PSD vine după ce surse liberale au afirmat că discuția despre proiectul de lege a avut loc pe 3 aprilie între Ciolacu, Ciucă și președintele Iohannis. Potrivit acelorași surse, Ciolacu ar fi promis inițial sprijin pentru acest demers, dar s-ar fi răzgândit ulterior.

Nicolae Ciucă a declarat marți că a avut o înțelegere cu Marcel Ciolacu privind modificarea legislativă care îi permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare.

Reacția liderului PNL a venit după ce Ciolacu a afirmat că „liberalii mint”, cu privire la o astfel de discuție, care ar fi avut loc între liderii coaliției. (detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

Ciucă îl contrazice pe Ciolacu, privind discuțiile pe amendamentul Iohannis „O ÎNȚELEGERE a existat pe acest demers cu Marcel Ciolacu”

Lucian Romașcanu NEAGĂ existența unei înțelegeri între Ciolacu și Ciucă pe legea Iohannis / „E gata să arunce România în haos”