Ciolacu îl invită pe premierul bavarez la Castelul lui DRACULA, într-o noapte cu lună NORMALĂ / Söder: Cred că e suficient dacă mâncăm MICI înainte

Publicat: 18 06. 2024, 14:10
Actualizat: 18 06. 2024, 14:19

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat pe omologul său, prim-ministrul Statului Liber Bavaria, Markus Söder, să viziteze Castelul lui Dracula. Dar, să meargă „într-o noapte cu lună normală”, nu plină, indiferent „cât de mult usturoi” vor mânca înainte. 

Premierul bavarez nu se teme de vampiri și este sigur că micii au suficient de mult usturoi, să-i țină la distanță.

La finalul ședinței comune de guverne, premierul Ciolacu i-a adresat invitația lui Markus Söder de a veni cât mai curând la București.

Aș dori să vă invit, cât mai curând la București, să avem un forum economic și să vizitați Delta Dunării și Castelul lui Dracula. Eu îmi mențin părerea ca indiferent de cât de mult usturoi vom mânca să nu mergem într-o noapte cu lună plină, ci într-o noapte cu lună normală, i-a spus premierul omologului său.

„Cred că e suficient dacă mâncăm înainte mici”, a fost replica premierului bavarez.

Cred că conțin atât de mult usturoi, încât nu vor mai avea curaj vampirii să se apropie de noi, a răspuns Markus Söder, râzând.

Ciolacu și Söder fac schimb de tricouri

În final, premierul bavarez a urat succes tricolorilor la EURO 2024. „Dar dacă veți juca împotriva Germaniei, să știți că nu vă mai urez succes”, a încheiat Söder, în aceeași notă.

Marcel Ciolacu i-a răspuns cu aceeași urare, pe Facebook, după ce au făcut schimb de tricouri.

P.S. Îi mulțumesc premierului Markus Söder pentru gestul de prietenie! Mult succes naționalei Germaniei în meciul de mâine. Ne vedem în finală!, a scris Marcel Ciolacu, după reuniune.

CITEȘTE ȘI: