Ciolacu, la întâlnirea cu antreprenorii din Oradea: ÎMPREUNĂ cu colegii mei din Guvern, vom face toate eforturile să găsim cele mai bune soluții

Publicat: 20 09. 2024, 16:31
Actualizat: 20 09. 2024, 16:32

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri după întâlnirea cu antreprenorii din Oradea că: ,,Împreună cu colegii mei din Guvern, vom face toate eforturile să găsim cele mai bune soluții. Ceea ce le garantez atât celor din Oradea, cât și tuturor IMM-urilor din România este că, atât timp cât PSD este la guvermare, vom continua să acordăm asistență financiară, granturi și împrumuturi favorabile IMM-urilor ca să le sporim competitivitatea.”

Șeful Executivului a relatat că la întlnirea avută cu oamenii de afaceri din reședința județului Bihor: ,,Le-am spus antreprenorilor din Oradea că susținerea IMM-urilor rămâne una dintre principalele mele priorități, pentru ca ele sunt coloana vertebrală a economiei! Astfel de afaceri sunt cele care stimulează inovarea și creează cele mai multe locuri de muncă.”
Prin urmare, am lansat cel mai amplu program de susținere care să alimenteze creșterea capitalului românesc în economie. Mi-am notat cu atenție problemele ridicate azi de antreprenorii orădeni, majoritatea fiind teme legitime și cu o perfectă logică economică. Împreună cu colegii mei din Guvern, vom face toate eforturile să găsim cele mai bune soluții, a spus Ciolacu.
Premierul a mai spus că: ,,Ceea ce le garantez atât celor din Oradea, cât și tuturor IMM-urilor din România este că, atât timp cât PSD este la guvermare, vom continua să acordăm asistență financiară, granturi și împrumuturi favorabile IMM-urilor ca să le sporim competitivitatea. Să le creștem productivitatea prin adoptarea noilor tehnologii. Și să susținem formarea forței de muncă și extinderea pieței.”
În plus, le garantez că voi fi un președinte al României care, în orice vizită oficială în străinătate va avea un număr consistent de firme românești în delegația oficială. Pentru că aceasta este #calea sigură de a crește economia românească, de a dezvolta capitalul local și de a avea o țară puterncă și prosperă, a mai completat Marcel Ciolacu.
CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU despre Nicolae CIUCĂ, ca un posibil viitor premier: Dânsul n-o să câștige