Ciolacu și TERORISTUL virtual vs Lasconi și SOȚUL supermuncitor

Publicat: 04 09. 2024, 01:33
Actualizat: 04 09. 2024, 02:48

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu se fotografiază în urmă cu 30 de ani cu un terorist vitual. În 2025, la grupul parlamentar USR se angajează oameni din USR, printre care și soțul Elenei Lasconi, este una din comparațiile vehiculate public, în precampania pentru Cotroceni. Vor fi unele din cele mai abrazive subiecte între cei doi posibili finaliști la președinție.

Cum explică liderul USR angajarea soțului într-o job anost, nerentabil, dar benefic pentru partid.

În mod special pentru că acolo se discută tot timpul lucruri politice, da, decizii politice și este foarte important se să să se întâmple asta. Deci la grupul parlamentar USR se angajează oameni din USR, în mod special pentru că acolo se discută tot timpul lucruri politice, da, decizii politice și este foarte important se să să se întâmple asta.

Chiar sunt deranjată că aud atâtea și se scriu atât de multe lucruri, și eu chiar cred că el ar trebui să-și vadă de treabă și să facă în continuare avocatură pentru că chiar ar câștiga mai bine din asta, dar a intrat pe drumul ăsta ca să facă bine și a încurcat de destul de mult, și pe PSD și pe PNL. Și pentru că a întors multe legi, datorită muncii lui, s-au întâmplat multe lucruri bune pentru țara asta, din punctul meu de vedere, și acum o să decidă istoria, dacă a făcut bine sau nu, dacă a întors niște legi din drumul dacă chiar e unul pe care îl respect foarte mult și chiar e super muncitor.

Video integral aici

Citiți și: Cum vede Elena LASCONI ideea de FAMILIE: Voi fi președintele în mandatul căruia se va întâmpla parteneriatul civil și nu doar povești