Cioloș lămurește ”legătura” cu Soros: ”Gluma asta miroase a prostie crasă”

Publicat: 07 12. 2016, 12:19

„Am văzut și eu chestiunea și am trecut de la stări multiple, să spun…dar până la urmă mi-am spus că, așa cum îl cunosc eu pe român e suficient de inteligent și suficient cu simțul umorului care să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia pot să prostească pe oamnei cu aberații din astea”, a declarat dacian Cioloș la DigiFM.

El a mai spus că, dacă nu era publicat acest zvon, probabil mulți ar fi crezut că ar putea exista o legătură Cioloș-Soros.

„Eu, spre deosebire de alți predecesori de-ai mei care s-au fotografiat cu domnul respectiv. Eu nu l-am întâlnit niciodată dar în sfârșit… O să le las moștenire miliardele respective dacă ei reușesc să dovedească asta, o să le las moștenire lor să-și finanțeze politicile așa cum le înțeleg ei, cei care promovează lucruri din astea”, a adăugat premierul.

El a răspuns și întrebării referitoare la numele său, Dacian: „Ar fi trebui să îl întrebați pe taică-miu, care din păcate nu mai e printre noi, pentru că el a luat decizia asta. Dar i-am mulțumit totdeauna pentru că m-a pus în rezonanță cu rădăcina spiritului românesc, care e acolo, în Dacia”.