Ciprian Ciucu despre ce ar urma să facă dacă obține un nou mandat: „Resistematizare, în primul rând, pentru că e haos, în Grozăvești”

Publicat: 05 06. 2024, 23:44
Sursa foto: Mediafax Foto

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a vorbit despre lucrurile pe care le-a făcut în acest mandat, în sectorul pe care îl conduce, și a spus și ce urmează să mai facă, dacă va obține un nou mandat.

„Resistematizare, în primul rând, pentru că e haos, în Grozăvești e haos.

Oamenii nu au trotuare pe care să meargă. Acolo e o babilonie, deci punem ordine prin resistematizare, aducem spațiu verde, peisagistică, trotuare largi, fără mașini, un părculeț, ici unul colea, să crești calitatea vieții oamenilor. Acum, când mergeți acolo, vedeți numai betoane și ciment, și deja au început lucrările, asta este partea bună. Adică nu zic că o să încep la anul. De asemenea, avem deja proiectarea finalizată pentru reconfigurarea Crângași-ului.

N-o să mai fie niciun fel de diferență între Drumul Taberei și Militari. În Militari am ajuns deja, cum v-am zis, și nu puțin și celelalte cartiere. Nu o să mai fie niciun fel de diferență, tocmai că vreau să demonstreze acest lucru și ca să îi combat pe cei care zic că am făcut doar în Drumul Taberei. Aici este ambiția mea, să arăt că o să fie peste tot la fel”, a declarat Ciprian Ciucu la B1 TV.