Ciucă, despre susținerea primarilor Băluță și Negoiță: Nu cred că trebuie să legăm o susținere din trecut/ I-am cerut lui Predoiu să vină cu o soluție

Publicat: 16 10. 2024, 14:10

This browser does not support the video element.

,,Nu cred că trebuie să legăm o susținere din trecut de un subiect de actualitate”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat despre faptul că la alegerile locale a avut listă comună cu PSD pentru primarii de sectoare și dacă regretă acest lucru. 

Nu cred că trebuie să legăm o susținere din trecut de un subiect de actualitate. La alegerile locale a existat o listă comună la cele două primării. … Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat luni și consider că în continuare trebuie să avem respetacte toate prevederile legale și procedurale. Vorbim de o investiție de 800 de milioane de lei  nu ne jucăm cu astfel de situații, a spus Ciucă.

Cât despre faptul că regretă că nu l-a susținut pe Nicușor Dan la primăria Capitalei, șeful liberalilor a spus că: ,,În acest moment regretele sunt tardive.”

Discuții cu Predoiu

Întrebat despre discuțiile cu ministrul liberal de Interne, Cătălin Predoiu, Nicolae Ciucă a spus că: ,,Am discutat cu domnul Predoiu și i-am cerut să vină cu o soluție astfel încât să rezolve. Soluția urmează să vină pentru că trebuie delimitate foarte clar atribuțiile și responsabilitățile fiecărei instituții în parte.”

Din ce mi-a spus domnul ministru, vorbim de două acte diferite. Motiv pentru care poliția în sine fără o decizie în instanță nu putea să anuleze de la sine unul sau altul dintre cele două acte, a mai spus Ciucă.

CITEȘTE ȘI:

CIUCĂ bate palma cu Nicușor Dan pe REFERENDUM / „O soluție care să rezolve capacitatea administrativă”