Clotilde Armand a sărit în ajutorul lui Nicușor în CAZUL PLANȘEULUI UNIREA. Oamenii au interpelat-o pe tema COVID

Publicat: 14 10. 2024, 21:45
Actualizat: 14 10. 2024, 21:49

This browser does not support the video element.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 în funcție, a venit personal în sprijinul Primarului General, Nicușor Dan, în scandalul politic, deturnat în scandal de stradă, în cazul Planșeului Unirea. Primarul sectorului 4, Daniel Băluță a inaugurat dis-de-dimineață șantierul de reabilitare al complexului de infrastructură, cu avizul primarului de la 3, Negoiță, coleg de partid PSD. Primarul General a intervenit cu Poliția Capitalei, care a avut de a face cu Poliția Locală. În horă a intrat și Poliția Națională, IGPR.

Spre seară, au fost mobilizați și simpatizanții politici, printre ei, în cazul lui Nicușor, primarul de la 1 în funcție, Clotilde Armand. Clotilde, înconjurată de mulțimea implicată în proiect, nu a avut ocazia să ofere nici un răspuns pe temă.

Ne-ați ținut în casă (cazul Covid n.r.), ne-ați îngopat părinții în saci, negri, de gunoi, au fost principalele reproșuri aduse lui Clotilde Armand.

Poliţia Capitalei anunţă, luni seară, că două persoane au primit îngrijiri medicale, în zona Unirii din Bucureşti, iar şoferul utilajului care ar fi dat peste ele a fost codus la sediul Poliţiei.

Citiți și: Nicușor Dan intră cu buldozerul în gardurile de la PLANȘEUL UNIRII/Sunt doi răniți/Reacția lui Daniel Băluță/Ce spune Poliția Capitalei

SCANDALUL Planșeului Unirii rămâne în aer. Nicușor Dan, supărat și pe poliție. Lucrările la gardurile lui Băluță au fost reluate