Competiția pentru Cotroceni Ciucă-Ciolacu nu va rupe Coaliția, promite președintele PNL. ” Sigur, nu va fi un tango”

Publicat: 12 06. 2024, 14:57
Actualizat: 12 06. 2024, 16:04

Presupusa confruntate politică a liderilor partidelor alinaței PSD-PNL pentru Cotroceni nu va rupe Coaliția de guvernare. Tradițional, președinții de partid sunt obligați să concureze pentru funcția supremă. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă spune că poate funcţiona coaliţia în continuare, dacă se va confrunta cu Marcel Ciolacu la prezidenţiale.

Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango, a precizat el.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la sediul partidului că, din perspectiva sa, coaliţia poate funcţiona, chiar dacă va fi adversar cu Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale.

Pe aceeași linie a proiectelor

”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango, este o chestiune foarte serioasă în aceea ce priveşte guvernarea, iar de partea cealaltă, aşa cum am făcut şi în campania la locale, vom merge pe aceeaşi linie a proiectelor, a obiectivelor, astfel încât să rămânem în decenţa pe care încercăm şi despre care vorbim şi trebuie să o generăm pentru fiecare dintre cetăţeni”, a răspuns preşedintele PNL.

Citiți și: Nicolae Ciucă, anunț despre soarta PREZIDENȚIALELOR, după discuția oficială cu Marcel Ciolacu: „PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale”

Marcel CIOLACU nu este nerăbdător să citească memoriile lui Ciucă: La PENSIE, om vedea ce-om face