Cristian Piedone îl ACUZĂ pe Nicușor Dan de autorizarea târgurilor pentru evazioniștii fiscali: „Au fost identificate diferite încălcări ale legii”

Publicat: 13 10. 2024, 17:06
Actualizat: 13 10. 2024, 17:07

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a lansat acuzații dure la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, susținând că acesta autorizează târguri care încurajează evaziunea fiscală și activitățile comercianților ce nu respectă legea.

Piedone a dispus acțiuni riguroase ale poliției locale pentru a combate ilegalitățile din târgurile aflate pe raza sectorului său, acuzând administrația Capitalei de neglijență și complicitate la încălcarea legii.

Se pare că primarul general, Nicuşor Dan, autorizează târguri pentru evazioniştii fiscali, pentru munca la negru şi pentru cei care nu respectă legea. Ca şi în cazul bazarului din Cotroceni, unde au fost desfăşurate, ATENȚIE, acțiuni comune cu Poliția Națională, şi au fost identificate diferite încălcări ale legii, şi la târgul din Izvor, comercianții au fost găsiți cu nereguli. Susținem micii antreprenori şi comercianții serioşi, dar nu putem tolera pe cei care sunt în afara legii!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În data de 13 octombrie 2024, polițiștii locali din Sectorul 5, sub coordonarea Direcției de Control Comercial, au desfășurat o acțiune de verificare a comercianților din Parcul Izvor, unul dintre târgurile vizate de Piedone.

Verificările au vizat atât persoanele fizice, cât și juridice implicate în activități comerciale, iar neregulile constatate au fost sancționate conform legii.

„În urma acțiunii din Parcul Izvor, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.500 de lei, principalele abateri fiind desfășurarea activității de alimentație publică cu personal necalificat şi lipsa contractelor de salubrizare”, a transmis Primăria Sectorului 5.

Sursa GALERIE FOTO: Facebook – PS5

CITEȘTE ȘI:

Problema planșeului din Piața Unirii, REZOLVATĂ de primarul Sectorului 3. Edilul Robert Negoiță a eliberat autorizația necesară începerii lucrărilor

Nicușor Dan a eliberat autorizațiile pentru un proiect UNIC. Fundația Metropolis va ridica un corp de SPITAL destinat copiilor cu tulburări psihice