Cristian Pistol, de ziua Drumarilor: ,,Munca voastră este vitală pentru siguranța și confortul tuturor cetățenilor”

Publicat: 05 08. 2024, 09:45

Cristian Pistol, directorul CNAIR, a transmis un mesaj de Ziua Drumarilor în care le mulțumește pentru munca depusă și în același timp punctează că: ,,Fiecare kilometru de drum construit și fiecare reparație efectuată asigură conexiuni sigure și rapide între comunități și contribuie astfel la dezvoltarea economiei României.”

 

Cristian Pistol a precizat ]ntr-un mesaj pe pagina de Facebook: ,,Cu ocazia Zilei Drumarilor marcăm importanța celor care sunt implicați permanent în dezvoltarea și întreținerea infrastructurii rutiere naționale!”

Directorul CNAIR a mai precizat că: ,,Fiecare kilometru de drum construit și fiecare reparație efectuată asigură conexiuni sigure și rapide între comunități și contribuie astfel la dezvoltarea economiei României.”

Mulțumesc tuturor echipelor noastre pentru efortul și pentru dedicația lor zilnică. Munca voastră este vitală pentru siguranța și confortul tuturor cetățenilor. Continuăm împreună să construim drumuri mai bune și să oferim soluții durabile pentru viitorul infrastructurii rutiere din România. La mulți ani tuturor drumarilor!, a mai notat Pistol.

 

CITEȘTE ȘI:

Drumuri noi, la vremuri noi! CNAIR, anunț despre AUTOSTRĂZI și drumuri expres în lucru și în execuție: „287,14 km construiţi în perioada 2023-2024”

Cum lucrează primul mare constructor CHINEZ pe semiinelul de nord al Autostrăzii Capitale? Când se va circula între D1 și DN 2