Cristian Popescu Piedone (PUSL) face declarații după ce a obținut 13%. Vlad Popescu Piedone ar fi câștigat alegerile din Sectorul 5

Publicat: 09 06. 2024, 22:44
Actualizat: 09 06. 2024, 23:55

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei,  face primele declarații de după anunțarea rezultatelor locale în discursul ce poate fi urmărit pe pagina sa de Facebook. 

Candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei a obținut 13% potrivit primelor exit-poll-uri.

Primarul l-a felicitat pe Nicușor Dan, câștigătorul alegerilor locale pentru Primăria Capitalei.

„Bună seara, o seară minunată pentru unii, o seară și mai minunată pentru alții, în primul rând vreau să-l felicit pe primarul Municipiului București Nicușor Dan.  Ei au ales, ei vor culege.  Au început a spera că se va schimba ceva. Și au sperat ce au văzut în acești patru ani. Sper să nu vadă și în următorii patru ani, auzindu-l pe Nicușor Dan că va face multe referendumuri. Ok, dacă cu asta se va ocupa în ultimii patru ani, felicitări bucureșteni”. 

Odată cu închiderea campaniei,  Piedone spune că va rămâne alături de bucureștenii care l-au susținut.

Cristian Popescu Piedone l-a felicitat pe fiul său, Vlad Popescu, pentru participarea la cursa pentru Primăria Sectorului 5. Îmbrăcat în dac, a spus către Vlad Piedone:

„Domnule primar, îmi scot căciula în fața dumneavoastră”.

Vlad Popescu Piedone le-a mulțumit susținătorilor pentru încrederea acordată și voturi.

„Îi mulțumesc tatălui meu care a fost mereu lângă mine, vreau să-i mulțumesc echipei, iar Sectorul 5 va fi din ce în ce mai bun, mai curat și mai sigur, iar imposibilul va fi posibilul”.

Cristian Popescu Piedone a declarat despre fiul său:

„Important e că Partidul Umanist Social Liberal nu şi-a pierdut cetatea de la Sectorul 5. Vlad Popescu-Piedone este primarul Sectorului 5. Mulţumesc cetăţenilor Sectorului 5. Aşa cum le-am spus că nu am să-i dezamăgesc, Vlad Popescu-Piedone va demonstra mai mult decât mine. Este mai ambiţios decât mine. Va avea o echipă puternică. (…) Astăzi predau ştafeta cu mândrie. Să fiţi siguri că Vlad Popescu-Piedone nu vă va dezamăgi”. 

 

Citește și: Cristian Popescu Piedone: „Eu, ULTIMUL DINOZAUR, voi încerca să normalizez ce nu s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 30 de ani”