Cristian Popescu Piedone și Sebastian Burduja s-ar putea RETRAGE din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, potrivit unor zvonuri

Publicat: 31 05. 2024, 22:20
Actualizat: 31 05. 2024, 22:23

This browser does not support the video element.

Cristian Popescu Piedone a declarat pentru România TV că ar fi fost presat să se retragă pentru a obține postul de viceprimar. Primarul Sectorului 5 declară că zvonurile sunt false. 

„Au fost mai multe voci, inclusiv de la USR, de la Forța Dreptei care îl susține pe actualul primar general. Au ieșit două zvonuri că eu, Cristian Popescu Piedone, mă voi retrage joi și o voi susține pe Gabriela Firea. EXCLUS acest lucru”.

Primarul Sectorului 5 și candidat al PUSL adaugă că ar fi auzit zvonuri că și Sebastian Burduja, candidatul PNL, ar putea să se retragă pentru a-l sprijini pe actualul primar Nicușor Dan.

„NICIODATĂ, indiferent ce se întâmplă pe 9 iunie, nu pot să rămân postul de viceprimar. Nu se știe cum se va configura Consiliul General, nu se știe care va fi majoritatea care va numi viceprimarul”.

Piedone spune că nu se va duce după „nicio fentă”.

„Am experiență de 30 ani. Dar campanii de acest fel, așa întoxicări care există în această campanie, în sondaje, cum că Piedone e pe locul 4….cu cât îl bagi mai mult în seamă, înseamnă că el contează”, a declarat candidatul PUSL.