Cum s-a dat azi în bărci Victor Ponta cu țăranii loviți în aprilie de inundații: „Data viitoare, când vin, să nu vă mai găsesc în apă, ci în vin și țuică”

Publicat: 29 08. 2014, 12:39
Actualizat: 01 11. 2016, 00:52

„Știți cum trebuie să îmi spuneți? Fă, Ponta! Așa să îmi ziceți și facem. Poate de data asta aud bine și ăia cu camerele”, a spus Ponta ironic.

Presa a relatat că, în aprilie, la vizita antrerioară, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?”.

PRIMA REACȚIE a ministrului Apelor după momentul „fă, Doina”

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula „doamna Doina Pană”, iar când vicepremierul Liviiu Dragnea încercat să-i spună „măi, Doina,”, Ponta l-a apostrofat că „iar aud cine știe ce”.

Ponta și Dragnea le-a promis localnicilor că nu vor mai fi inundați și le-au făcut cadou o barcă pneumatică pentru un viitor muzeu.

Cum își imaginează Cristian Tudor Popescu că ar fi fost interpretată replica „Ce faci, fă, Doina? Aveai chef de niște inundații?” dacă era spusă de Traian Băsescu

„După noiembrie venim să facem muzeul bărcii”, a continuat să glumească premierul Ponta.

În luna aprilie, mai multe localități din județul Teleorman au fost afectate grav de inundații. Atunci, premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au făcut o vizită în satul Beiu, cel mai grav afectat de inundații. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barcă.