Daniel Băluță a renunțat la filiala PSD Sector 4 și se înscrie în cursa pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD

Publicat: 25 07. 2024, 14:43
Actualizat: 25 07. 2024, 14:45

Președintele PSD Sector 4, Daniel Băluță se retrage de la șefia organizației. În locul lui a fost ales Andrei Trocan, fost viceprimar și actual city-manager al Sectorului 4. Daniel Băluță a declarat că se va înscrie în cursa pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD și funcția de vicepreședinte PSD, regiunea București -Ilfov.

Alegerile noului șef de organizație au avut loc joi, la primăria de sector, unde s-a votat în unanimitate pentru Andrei Trocan.

Daniel Băluță a predat ștafeta pentru că va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte PSD la Congresul din 24 august. De asemenea, primarul își depune candidatura în PSD pentru a-și păstra funcția actuală de vicepreședinte pe regiunea București-Ilfov.

Au trecut ceva mai bine de 8 ani de când Sectorul 4 a ales drumul normalității. 8 ani în care comunitatea noastră s-a dezvoltat semnificativ, atât în plan politic, cât și administrativ. 8 ani în care zona de sud a Bucureștiului, cândva marginalizată, a cunoscut schimbarea în bine, o evoluție constantă, o creștere economică în care puțini au avut încredere. De acum, ne pregătim, tot împreună, să ducem lucrurile la un alt nivel, în care să ne setăm obiective mult mai îndrăznețe și să căutăm noi orizonturi. Pentru acest lucru, ca o recunoaștere a valorii echipei noastre, dar mai ales pentru o mai bună reprezentare a comunității Sectorului 4 la nivel național, doresc să îmi sprijin colegii de la nivelul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, în echipa președintelui Marcel Ciolacu, a scris Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.