Daniel Băluță: Decizia de reabiltare a planșeului Unirii se află chiar sub scaunul Primarului Nicușor Dan

Publicat: 08 10. 2024, 22:22

This browser does not support the video element.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, susține că decizia de reabiltare a planșeului Unirii se află chiar sub scaunul Primarului Nicușor Dan. Complexul infrastructurii din centrul Capitalei pune în pericol vieți și proprietăți. Totul este în pixul Primarului General, acuză Băluță.

Avem toate avizele, avem contractul de finanțare. Actul de execuție, acea lucrare este o urgență, este un pericol public pentru bucureșteni. Singurele avize care lipsesc sunt cele de sub scaunul domnului primar general, pentru că dânsul refuză să își facă datoria, pretinde Băluță la B1 TV

Gândiți-vă că în conferința de presă în care a spus că nu este o urgență, nu reprezintă o importanță deosebită pentru bucureșteni. Nu a ezitat să spună că în cazul în care vom renunța, se va duce de urgență la Guvernul României să ia banii.

Mi se pare ieșit din comun modul în care dânsul procedează, mi se pare ieșit din comun să facă absolut tot ceea ce-i stă în putință să blocheze astfel de lucrări. De aceea este firesc și este normal într-o asemenea situație să-și asume responsabilitatea pentru toate elementele ce derivă dintr-o asemenea situație, punctează edilul de pa Sectorul 4.

Voi supune Consiliul Local această propunere și în următoarele 10 zile vom avea un vot pe chestiunea aceasta și sper ca în întregime colegii mei să voteze pentru a ieși din parteneriatul cu Administrația Străzilor. Să-i oferim domnului primar general posibilitatea de a gestiona singur aceste lucruri. În două-trei luni dânsul poate să emită avizele pe care nouă nu ni le poate emite, să poată să își facă toată treaba doar în aceste condiții, promite Băluță.