Daniel Băluță, despre PREZENȚA la vot în Sectorul 4: ,,Sper să avem cel puțin jumătate din alegători prezenți la urme”

Publicat: 05 06. 2024, 19:34

This browser does not support the video element.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a declarat reporterului GÂNDUL că speră ca duminică la vot să iasă măcar jumătate dintre locuitorii sectorului 4. Cât despre scorul obținut, actualul edil spune că este important să ,,ste să avem majoritatea comunității, să avem o legitimitate cât cât mai mare”.

Sper să avem o prezență superioară anului 2020, să avem cel puțin jumătate din alegători prezenți la urme. Am foarte mare încredere, din punctul acesta de vedere, că oamenii vor veni să-și decidă destinul pe care comunitatea trebuie să-l aibă. Nu toți sunt aplecați către acest moment. De aceea am încercat să determinăm, prezentând rezultatele pe care le-am avut în acest mandat ca urmare a încrederii pe care mi-au acordat-o și îmi doresc, evident, să avem o prezență, dacă se poate, de 100% dar în cea mai proastă situație mizez pe o prezență de 50%, ne-a declarat Daniel Băluță.

Actualul edil spune că își dorește cel mai mult să obțină votul majorității pentru a continua proiectele începute.

Important este să avem majoritatea comunității, să avem o legitimitate cât cât mai mare. Nu mi se pare relevant lucrul acesta. Mi se pare relevant ca un număr cât mai mare de oameni să se prezinte la vot și un număr cât mai mare de oameni să se pronunțe dacă au fost sau nu au fost mulțumiți de evoluția Sectorului 4 în ultimii 8 ani de zile. Despre aceasta este vorba. Au foarte mare încredere în comunitatea noastră și sper din tot sufletul că în următorii patru ani vom continua împreună ceea ce am început, ne-a mai declarat Daniel Băluță