Daniel Băluță își CONSULTĂ locuitorii Sectorului 4 cu privire la un nou proiect din sector

Publicat: 27 08. 2024, 11:02
Daniel Băluță își consultă locuitorii din Sectorul 4 în privința unui nou proiect. Este vorba despre crearea unui drum de legătură între două artere mari de circulație, pentru a scurta distanțele dintre punctele de interes precum piețele Berceni-Oltenița și Străduinței sau spitalele de pe Șoseaua Berceni.
Primarul sectorului 4 menționează într-o postare pe Facebook faptul că: ,,de fiecare dată, decidem împreună în privința lucrurilor care ar putea influența viața comunității noastre.”
Așa cum cum de multe ori v-am invitat să vă exprimați punctul de vedere cu privire la proiectele Sectorului 4, și astăzi vă rog să acordați atenție propunerii unui grup de cetățeni care locuiesc pe străzile Emil Racoviță și Șoseaua Berceni. Aceștia sugerează crearea unui drum de legătură între două artere mari de circulație, pentru a scurta distanțele dintre punctele de interes precum piețele Berceni-Oltenița și Străduinței sau spitalele de pe Șoseaua Berceni, mai anunță Băluță.
Edilul PSD al sectorului 4 menționează că: ,,Aștept opiniile dumnevoastră în secțiunea de comentarii. În plus, dacă și dumneavoastră aveți propuneri similare de fluidizare a circulației, vă rog să mi le transmiteți!”

 

CITEȘTE ȘI:

Care sunt planurile lui Daniel Băluță, în calitate de prim vicepreședinte PSD? „ Cel mai potrivit președinte al României este Marcel Ciolacu”