Daniel Suciu, președintele Camerei Deputaților, despre suplimentarea securității la Parlament: NU cred că e nevoie de o a 4-a entitate

Publicat: 07 10. 2024, 15:17
Actualizat: 07 10. 2024, 15:25

This browser does not support the video element.

Daniel Suciu, președintele Camerei Deputaților, a declarat cu privire la securitatea de la Palatul Parlamentului că: ,,Eu, personal, cel puțin, nu-mi doresc să îngreunăm accesul atâtor oameni doar pentru că cineva a avut o problemă de o asemenea natură.”

Daniel Suciu a menționat cu privire la securitatea din Parlament că: ,,Cei care sunt indrituiți Jandarmerie, SPP și alte instituții ale statului vor face propuneri astfel încât să preîntâmpinăm asemenea incidente, dar o spun și acum, așa cum am spus-o și imediat după, în această clădire intră aproape 240.000 de oameni în fiecare an și nu ne dorim. Eu, personal, cel puțin, nu-mi doresc să îngreunăm accesul atâtor oameni doar pentru că cineva a avut o problemă de o asemenea natură.”

Această clădire este păzită de trei instituții în colaborare. Nu cred, e opinie personală. Nu cred că e nevoie de o a 4-a entitate. Doar că soluția nu este pe lângă SPP, Direcția de Afaceri Interne și Jandarmerie să mai suplimentăm în anumite zone critice, a mai spus Daniel Suciu.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care a provocat incendiul la Palatul Parlamentului, REȚINUT de poliție. Prima fotografie cu incendiatorul în custodia oamenilor legii