Deputatul PNL Emil Dumitru: ,,L-am găsit pe colegul meu plin de SÂNGE în dreptul nasului şi pe domnul Vîlceanu destul de agitat”

Publicat: 21 05. 2024, 15:44

Deputatul PNL Florian Emil Dumitru a povestit marţi, la Digi24, momentul altercaţiei din plenul Camerei Deputaţilor, în care Dan Vîlceanu l-a bătut pe Florin Roman, al afirmând că a ieşit la câteva zeci de secunde după momentul agresiunii când l-a găsit pe Florin Roman plin de sânge în dreptul nasului şi pe Vîlceanu destul de agitat.

 

Practic, după o discuţie verbală care s-a petrecut în banca în care eu stau în mod regulat în plenul Parlamentului, în care şi-au schimbat replici cei doi, au ieşit către ieşirea de la sala de plen. Binenţeles că nu i-am urmat imediat, am ieşit la câteva zeci de secunde, când l-am găsit pe colegul Florin Roman plin de sânge în dreptul nasului şi pe domnul Vîlceanu destul de agitat, a spus deputatul PNL.

Întrebat dacă Dan Vîlceanu îl muşcă de nas pe Florin Roman, deputatul Florian Dumitru spune: ”Eu am ieşit când domnul Roman se ridica cumva de jos, cu mâna la nas, plin de sânge în dreptul nasului. Nu am văzut altercaţia în sine şi conflictul în sine”, a mai afirmat liberalul.