DEZBATERE Trump – Biden / Cum a văzut Kamala Harris „prestația” președintelui american / „Început lent” și „final puternic”

Publicat: 28 06. 2024, 07:17
Actualizat: 28 06. 2024, 12:40

This browser does not support the video element.

Vicepreședintele Kamala Harris a comentat prestația președintelui american Joe Biden, din prima confruntare electorală televizată cu Donald Trump. 

Într-o intervenție la postul de televiziune american CNN, Harris a afirmat că președintele Joe Biden a avut un „început lent” la dezbaterea CNN, dar a spus că a avut un „final puternic”.

Oamenii pot dezbate aspecte legate de stil, dar în cele din urmă, aceste alegeri și cine este președintele Statelor Unite trebuie să fie despre substanță, iar contrastul este clar, a spus ea când a fost întrebată de jurnalistul Anderson Cooper despre performanța lui Biden.

Vicepreședintele Harris a continuat subliniind că ceea ce s-a susținut că sunt minciuni împinse de fostul președinte Donald Trump în timpul dezbaterii.

Conform CNN, doi oficiali ai Partidului Democrat și-au exprimat îngrijorarea cu privire la performanța lui Joe Biden, după prima rundă de dezbateri între cei doi candidați. Citește mai multe aici. 

CITEȘTE ȘI: