Dezvăluire despre premierul desemnat: E un coleg foarte serios, strict, nu era pe prietenie, ”hai să bem ceva”

Publicat: 11 11. 2015, 12:32
Actualizat: 11 11. 2015, 14:16

„Eu cu Dacian Cioloș am fost coleg în Guvernul Tăriceanu și atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios și, în același timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai”, a declarat, miercuri, liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu, întrebat cu l-ar caracteriza pe Dacian Cioloș.

El a mai spus despre Cioloș că nu este o persoană foarte sociabilă.

„Nu era pe prietenie, hai să mergem să bem ceva, să vorbim nu știu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun”, a adăugat Nicolăescu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloș a fost desemnat, marți, de către președintele Klaus Iohannis, pentru funcția de premier, Iohannis precizând că soluția agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepții, este cea a unui guvern de tehnocrați.

Dacian Cioloș, desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de premier, are la dispoziție 10 zile pentru întocmirea listei și a programului de guvernare, cu care să se prezinte în fața Parlamentului pentru obținerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.