Dezvăluirea unui lider PSD: „UDMR ne-a trădat, am bătut palma să trântească guvernul Boc și Kelemen Hunor nu s-a ținut de cuvânt”

Publicat: 12 01. 2013, 10:18
Actualizat: 30 07. 2014, 00:01

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat pentru gândul că între USL și UDMR a existat o înțelegere pentru debarcarea guvernului Boc, dar că maghiarii „nu s-au ținut de cuvânt”.

„Trădarea UDMR a fost la începutul anului când au negociat cu noi, cu USL, să trântească guvernul Boc. Au spus că vor trânti Guvernul și nu l-au trântit. Înainte de a cădea guvernul Ungureanu a fost discuție între USL și UDMR privind ieșirea de la guvernare și prăbușirea Guvernului Boc. Domnul Kelemen Hunor ne-a promis că așa va face și nu s-a ținut de cuvânt”, a spus pentru gândul șeful CJ Constanța.

Acesta i-a acuzat pe cei de la UDMR că au fost alături de cei de la PDL în timpul măsurilor de austeritate, dar și la referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu.

Constantinescu a admis că înaintea alegerilor parlamentare cei de la USL au redeschis dialogul cu cei de la UDMR de „teamă” că nu vor avea peste 50% din mandatele din Parlament.