Diana Șoșoacă și-a depus candidatura la BEC. Declarații ȘOCANTE: „Îi rog pe copii, pe tineri, să se joace de-a Șoșoaca”

Publicat: 03 10. 2024, 19:52
Actualizat: 03 10. 2024, 20:40

This browser does not support the video element.

Europarlamentarul Diana Şoşoacă, preşedinta Partidului S.O.S. România, şi-a depus joi candidatura la alegerile prezidenţiale, subliniind că este pentru prima dată în istorie când reprezentantul suveraniştilor candidează la preşedinţia României.

Diana Șoșoacă a spus că: „Este pentru prima dată în istorie când reprezentantul suveraniştilor şi României mari candidează la preşedinţia României. Când am intrat în politică am promis că de va fi să-mi sacrific familia o voi face pentru salva România şi poporul român şi a reface naţia română”

În acest moment sunt întrunite toate condiţiile de recuperare a ţării. Este pentru prima dată în istorie când putem să ne aducem românii acasă, noi nu uităm că jumătate din România este peste graniţă, a transmis Şoşoacă.

Declarații șocante făcute de Diana Șoșoacă

Eurodeputatul a amenințat cu o plângere penală pentru „încălcarea dreptului copiilor în școlile din România, cărora li se interzice să se joace de-a Șoșoaca. Adică de-a avocații”.

Le mulțumesc copiilor și tinerilor din România că și-au ales model o femeie model și îi rog să se joace în fiecare zi de dimineața până seara, acasă, în parcuri, să se joace de-a Șoșoaca, a mai spus Șoșoacă.

 

CITEȘTE ȘI:

Mircea Geoană NEAGĂ legăturile cu Rusia: ,,Acest tip de kompromat generat şi condus de la Moscova este o operaţiune de dezinformare”