Doi adversari politici își dau mâna / Sebastian BURDUJA către Nicușor Dan: Să nu ne pierdem cu FIREA! Hai să facem dezbaterea

Publicat: 12 05. 2024, 21:00
Actualizat: 13 05. 2024, 11:35

This browser does not support the video element.

„Să nu ne pierdem cu firea”, îi spune candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, actualului primar general. Sebastian Burduja și Nicușor Dan, față în față, pentru prima dată de când au devenit contracandidați. Ministrul Energiei și primarul Capitalei s-au întâlnit la Congresul European de Horticultură, de la Palatul Parlamentului, duminică după-amiază.

Unul sosea, celălalt era la ușă. Candidatul PNL l-a salutat pe Nicușor Dan. Și-au strâns mâna și au schimbat câteva amabilități. Burduja l-a invitat, din nou, la dezbatere.

Hai să facem dezbaterea aia. Să nu ne pierdem cu firea. Te aștept!, i-a spus Burduja lui Nicușor Dan, replică ce i-a provoacat râsul primarului general.

„Ai avut răspunsul meu”, a continuat Nicușor. Burduja a insistat: „Te aștept”.

Cu două zile înainte, Sebastian Burduja spunea că mandatul lui Nicușor Dan, care se încheie, va fi și ultimul. 

Dânsul se laudă că a schimbat o scară rulantă la metrou. Asta e o mare realizare pe care o promovează, astăzi, dânsul. (…) Totuși, ești primar general. Este jenant, a declarat Sebastian Burduja, la Antena 3.

Nu este prima oară când candidatul PNL folosește această expresie. Un episod din Jurnalul său de campanie, postat pe contul de Youtube, poartă acest titlu. În clip, Burduja spune despre Firea și Dan că nu au fost primari buni.

Dacă ar fi fost un primar bun (n.r. Gabriela Firea), era primar și azi. N-a fost un primar bun. În 2020, bucureștenii au ales altceva. Ne-am păcălit cu toții și cu Nicușor. De-aia trebuie să schimbăm Bucureștiul.

CITEȘTE ȘI: