Donald TRUMP, după dezbaterea cu Joe BIDEN: L-am scos din cursă și asta înseamnă că o avem pe Kamala / Biden, „o grămadă de mizerii”

Publicat: 04 07. 2024, 19:19
Actualizat: 04 07. 2024, 19:29

This browser does not support the video element.

Fostul președinte Donald Trump l-a numit pe Joe Biden „o grămadă de mizerii”, într-un videoclip apărut pe rețelele sociale. Donald Trump a mers pe terenul de golf a doua zi după confruntarea televizată, organizată de CNN, unde cei doi au făcut spectacolul serii, când s-au contrazis pe handicapul la golf al președintelui american. 

Cum m-am descurcat la dezbaterea de aseară? Am dat cu piciorul acelui morman de mizerii, comentează Trump, pe terenul de golf.

În clipul video, Donald Trump, în vârstă de 78 de ani. se află într-un golf cart, cu fiul său Barron, în dreapta. Din mașinuța de golf, fostul președinte american oferă considerații despre cursa pentru președinția Statelor Unite.

Trump afirmă că l-a scos din cursă pe Joe Biden. „Și asta înseamnă că o avem pe Kamala (n.r. Harris)” zice Trump. Despre vicepreședintele american, Trump spune că este „atât de jalnică și de rea”.

Este atât de rea. E atât de jalnică. E atât de rea.

Revenind la Joe Biden, Trump lasă de înțeles că președintele în exercițiu nu se poate „descurca” într-o interacțiune cu Vladimir Putin și cu Xi Jinping.

Îți poți imagina (n.r. pe Biden) că are de-a face cu Putin și președintele Chinei, care este o persoană feroce? Este un om fioros. Un tip foarte dur, mai spune Trump, în timp ce oferă câteva bancnote persoanelor cu care dialoghează.


CITEȘTE ȘI:

UE impune tarife de până la 37% asupra importurilor de mașini electrice chineze /”Producătorii din China beneficiază de subvenții incorecte”