Donald Trump Jr., despre războiul din Ucraina: Se va încheia atunci când nu vom mai trimite FONDURI. SUA a investit 250 de miliarde de dolari

Publicat: 25 09. 2024, 11:14
Actualizat: 25 09. 2024, 11:20

This browser does not support the video element.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al fostului președinte american Donald Trump, a vorbit marți, într-un interviu pentru România TV, despre războiul din Ucraina și implicațiile Statelor Unite în acest conflict. Acesta a declarat că războiul ar fi putut fi încheiat cu doi ani în urmă, dacă SUA nu s-ar fi implicat într-un „război proxy” împotriva Rusiei.

„Războiul se va încheia atunci când nu vom mai trimite fonduri nelimitate”, a afirmat Donald Trump Jr., subliniind că SUA a investit deja 250 de miliarde de dolari în acest conflict, fără să existe o claritate asupra a ceea ce ar însemna o victorie.

„Știu cum funcționează politicile în SUA, îi cunosc pe toți, am vorbit cu mulți și sunt aproximativ zero oameni care mi-au spus cum arată victoria. Este nebunie”, a continuat acesta.

Trump Jr. a criticat faptul că, deși oligarhii din Moscova și bogații din Kiev nu suferă consecințele directe ale războiului, tinerii sunt trimiși să moară pe front, descriind situația ca pe un conflict în care „soldații sunt folosiți ca și carne de tun”.

„Știrile din Statele Unite sunt despre cum un cip rusesc a avut o pană. Vladimir Zelenski s-a retras dintr-o treime din țară, dar a fost o retragere strategică, deci e considerată o victorie. Este o propagandă aproape nebunească.

Tot ce se întâmplă acum trimite ambele părți să folosească soldații ca și carne de tun, o întreagă generație de tineri care mor. Nicio persoană nu câștigă”, a mai spus Donald Trump Jr.

CITEȘTE ȘI:

Republicanii români și americani își unesc forțele: Donald TRUMP Jr. și Marian Cușca, discuții strategice la București

Donald TRUMP Jr. a sosit la București / Fiul fostului președinte al SUA participă la evenimentul Trump Business Vision