Dragnea îi cere lui Iohannis să patroneze o „înțelegere” între liderii politici

Publicat: 23 02. 2017, 22:43

„Cred că foarte important este să se genereze o discuție serioasă între liderii politici – poate fi sub patronajul președintelui – pentru a se realiza o înțelegere privind calea de urmat în multe domenii, lucru care trebuia să fie făcut de mult. Nu e prea târziu. E târziu, dar nu este prea târziu”, a spus Dragnea, la România Tv.

El a arătat că speră ca Iohannis să „cumpănească” bine în ceea ce privește organizarea referendumului anunțat pe tema corupției.

„Sper să cumpănească bine și atitudinea de azi (joi, la depunerea jurământului de către noii miniștri PSD, n.r.) mă face să sper că va cumpăni și cântări cu multă înțelepciune înainte de a lua o decizie”, a spus Dragnea, care a arătat că șeful statului poate renunța la referendum din punct de vedere legal.

Dragnea a mai spus că atitudinea lui Iohannis la depunerea jurământului de către noii miniștri PSD a fost una civilizată și normală.

Întrebat dacă atitudinea lui Iohannis a fost prietenoasă, Dragnea a răspuns: „Am constatat și eu, și domnul președinte Tăriceanu și primul-ministru. E o atitudine civilizată, cred eu normală. Riscăm să ni se pară anormală o atitudine normală”.