Dragnea, întrebat dacă se impun demisii după accidentul aviatic: Așteptați finalul anchetei

Publicat: 21 01. 2014, 19:39
Actualizat: 10 10. 2018, 23:09

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost întrebat, marți, dacă se impun demisii, până în momentul de față, legat de cauzele accidentul aviatic din Munții Apuseni și de gestionarea salvării victimelor, el făcând apel la a se aștepta rezultatul anchetei aflate în desfășurare.

„Să așteptăm toți să se termine ancheta oficială, pentru că este cel mai important. Sunt foarte multe informații. Este un grup format. Eu cred că se impune să se finalizeze ancheta”, a precizat Dragnea, întrebat dacă se impun demisii.

El a precizat că există niște proceduri care „trebuie scoase din sertar atunci când se întâmplă așa ceva”.

„Există proceduri, există instituții care sunt implicate și care trebuie să acționeze coordonat în această situație. Zic să avem puțină răbdare, pentru că în foarte scurt timp vor apărea rezultatele anchetei și vă asigur că primul-ministru va lua toate deciziile care se impun”, a precizat Dragnea.

El a mai spus că în cursul zilei de marți s-a ajuns la dezbateri privind vinovății și responsabilități tocmai pentru că nu se așteaptă rezultatul anchetei.

„Tocmai de aceea s-a ajuns la asemenea dezbateri azi. Dacă toți ne dăm cu părerea, părera mea e comentată de altcineva care își dă cu părerea și așa mai departe. Repet, sunt proceduri legale, sunt instituții care au atribuții foarte clare specificate prin normele legale și, după se finalizează ancheta, vom avea toți informații corecte”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă luni celula de criză a fost coordonată exlcusiv de la MAI, Dragnea a evitat să mai răspundă, precizând că nu mai dă răspuns la întrebări pe acest subiect.