Dragnea: Sediul central al PSD va fi cumpărat

Publicat: 03 06. 2013, 15:09
Actualizat: 31 07. 2014, 14:05

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff va fi cumpărat, el arătând că deocamdată nu a fost luată o decizie în acest sens și că președinții de organizații județene sunt zgârciți.

„Se pune problema și chiar o să-l cumpărăm. Avem discuții permanente cu președinții organizațiilor județene. Noi ne ținem tari – sunt zgârciți – noi ne ținem tari și, până la urmă o să strângem suficienți bani ca să începem procesul de cumpărare a sediului, pentru că chiar merită. Am stat atâția ani în acest sediu”, a spus Dragnea.

El a arătat că, deocamdată, se lucrează la reamenajarea curții sediului central.

„Dorim să înveselim curtea asta, să mai plantăm, să punem un sistem care e foarte ieftin de irigații, că este o curte frumoasă și e păcat”, a spus Dragnea.

El a arătat că va duce până la capăt și proiectul de a pune apă în bazinul din curtea sediului.

„Am discutat cu foarte mulți. Când le-am spus «Domnule, vreau să pun apă în bazin», îmi spuneau «Foarte bine», după care «Sunt probleme». Și nu cedez foarte ușor la ideea asta, e o curte foarte frumoasă. O să ducem până la capăt proiectul ăsta”, a arătat Dragnea.