După împăcarea cu Tudose, Dragnea îl atacă pe Iohannis. „Să nu se mai refere la PSD! Sunt deschis la dialog de doi ani, am stat cu mâna întinsă de mi-a amorțit”

Publicat: 13 10. 2017, 16:00
Actualizat: 13 10. 2017, 16:10

Cu numele noilor miniștri gata să fie trimise la Palatul Cotroceni pentru semnarea decretelor, Liviu Dragnea îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a criticat situația din PSD zilele trecute și a și avut două discuții pe această temă cu premierul Tudose. 

Liviu Dragnea a susținut că până își va termina președintele mandatul nu va mai merge la Cotroceni și i-a cerut lui Iohannis „să nu se mai refere la PSD niciodată”

„Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale pentru că eu, la această oră nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui Iohannis. Nu mai cred în asta. De asemenea, îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid și să-și dea cu părerea despre PSD”, a spus președintele PSD. 

Când jurnaliști l-au întrebat și pe premier despre relația cu președintele, Dragnea a intervenit prompt, nelăsându-l pe acesta să răspundă.: „Mihai trebuie să țină Guvernul, nu încercați să-i puneți astfel de întrebări, le iau eu”. 

Șeful PSD a spus că el a fost deschis dialogului cu președintele Iohannis de doi ani de zile. „Am stat cu mâna întinsă de mi-a amorțit”, a comentat el. „Nu cred că PSD sau eu am făcut ceva în mod instituțional împotriva președintelui Iohannis sau împotriva instituției prezidențiale” a adăugat el, transmițându-i și purtătoarei de cuvânt a președintelui să se abțină de la comentarii referitoare la PSD. 

„Rugămintea e transmisă și către purtătorul de cuvânt. Nu  mai trebuie să facă conferințe la Cotroceni în care să dea sfaturi PSD. PSD să se ocupe de…, PSD să nu se mai ocupe de….. să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să își spuna părerea, să semneze adeziunea, se face membru PSD și vine și discută la noi”, a mai spus Dragnea.