Dușa a votat un președinte care „să aducă normalitatea în România”

Publicat: 02 11. 2014, 10:29
Actualizat: 03 11. 2014, 08:54

„Am votat pentru președintele României, un președinte care își dorește o Românie puternică, o Românie stabilă, o Românie în care fiecare cetățean să ducă un trai decent. Eu cred că noul președinte trebuie să aducă normalitatea în România și să nu mai promoveze dezbinarea între diferite profesii, între categorii de vârstă”, a declarat Mircea Dușa, la ieșiea din secția de votare amenajată în incinta Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Toplița.

Liderul social-­democraților harghiteni a spus că își dorește ca în următorii cinci ani fiecare cetățean român „să trăiască într-o țară liniștită, într-o Românie unită”.

Ministrului Apărării consideră că viitorul șef al statului ar trebui să colaboreze cu Guvernul, „în interesul politicilor economice și sociale”, pentru dezvoltarea țării.

„De altfel, în ultimul timp România este printre puținele state din Europa care are creștere economică și consider că o bună conlucrare între președinte și Guvern, între instituțiile statului și președinte, poate duce la rezolvarea multiplelor problemelor economice și sociale pe care țara le are”, a conchis Mircea Dușa.

Un număr de 270.515 persoane cu drept de vot înscrise pe listele electorale permanente sunt așteptate la urne în județul Harghita, unde au fost amenajate 290 de secții de votare.