Elena Lasconi acuză o „MANIPULARE” politică după anunțul liderului PNL: Ciucă doarme acum așa cum și-a așternut

Publicat: 08 10. 2024, 10:25
Actualizat: 08 10. 2024, 11:53

This browser does not support the video element.

Luni seara, Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, a reacționat dur la anunțul liderului PNL Nicolae Ciucă, care a declarat că a rupt coaliția cu PSD, dar că rămâne la guvernare. Lasconi a descris gestul lui Ciucă drept „o fraudă morală”, acuzându-l că încearcă să manipuleze și să păcălească cetățenii.

„România, nu te lăsa păcălită! Mesajul domnului Ciucă în care ne anunță că a rupt coaliția cu PSD reprezintă o nouă fraudă morală prin care încearcă să manipuleze și să păcălească românii”, a declarat Lasconi.

Șefa USR a criticat dur decizia lui Nicolae Ciucă de a intra într-un parteneriat cu social-democrații:

Ciucă doarme acum așa cum și-a așternut. Ciucă a ales acest parteneriat cu PSD și cu Ciolacu. Ciucă a ales să danseze cu diavolul. Făcând asta, s-a alăturat unei lungi liste de lideri roșii, antidemocrați, corupți și eșuați care au făcut rău României în ultimii 35 de ani.

Elena Lasconi a subliniat că Nicolae Ciucă, împreună cu Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, sunt doar alte figuri ale aceluiași „sistem corupt construit de PSD”. Ea a reamintit că aceștia au urmat exemplul liderilor PSD din trecut, precum Iliescu, Năstase și Dragnea.

Ciolacu, Geoană, Ciucă. Trei fețe ale aceluiași sistem corup construit de PSD. Au învățat de la cei mai buni. Au învățat de la Iliescu, de la Năstase, de la Dragnea.

Candidata la prezidențiale a avertizat că acțiunile celor doi lideri politici, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, urmăresc să manipuleze alegerile prezidențiale:

Nu vă lăsați păcăliți! Braț la braț, Ciucă și Ciolacu stau în spatele acestei decizii prin care se încearcă ducerea în turul 2 a celuilalt candidat al Moscovei. (…) Sunt singurul candidat la președinție care poate pune capăt sistemului corupt construit și consolidat de actualii politicieni în ultimii 35 de ani.Sunt singurul candidat care poate duce România către un viitor mai liber, mai prosper și mai democratic, și-a încheiat mesajul Lasconi.

Sursa FOTO: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX

Sursa VIDEO: Facebook – Elena Lasconi

CITEȘTE ȘI:

ADIO, dar rămân în GUVERN. CIUCĂ anunță RUPEREA Coaliției. „Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”

Marcel Ciolacu ar vota-o pe Elena Lasconi la alegerile prezidențiale: ,,Este o DOAMNĂ şi mi se pare corect”