Elena Lasconi, despre liberali: ,,Le place foarte mult la Guvernare cu PSD. Au ajuns 1,8 miliarde de lei din fondul de REZERVĂ la primarii PNL”

Publicat: 19 10. 2024, 15:45

This browser does not support the video element.

Președintele USR, Elena Lasconi, a declarat la Prima TV despre liberali că le place la guvernare, alături de PSD. Mai mult, candidatul USR la prezindențiale a mai spus că PNL a avut șansa să iasă de la guvernare, acceptând moțiune USR. 

Îmi pare rău pentru ei, dar ei s-au pus în situația asta, nu vor să se dezlipească de PSD, le place foarte mult la guvernare, spun că au ieșit din coaliție, dar de fapt rămân la guvernare. De ce? Am văzut foarte clar, pentru că își împart banii cu PSD și au ajuns 1,8 miliarde de lei din fondul de rezervă la primarii PNL. De ce? Pentru că avem campania electorală și trebuie să-i mobilizeze pe primarii din teritoriu, că altfel nu se mișcă cu talent în această campanie electorală, a spus Elena Lasconi la Prima TV.

Elena Lasconi a mai completat că: ,, Nu, nu am jignit decât le-am pus o oglindă în față, atât! E atât de simplu prin moțiune, am încercat să-i ajut. Haideți să arătați că într-adevăr așa e. Nu au făcut-o, le place, le place, le place foarte mult la guvernare cu PSD.”

CITEȘTE ȘI:

Guvernul subvenţionează 70.000 de joburi / Ministerul Muncii: Peste 40.000 de CONVENȚII, încheiate cu angajatorii